tirsdag, december 18, 2007

Camouflage og dobbelt-camouflage for at skjule omfanget af og ansvaret for kriminaliteten nu og fremover


Det er efterhånden morsomt at læse Erik Bonnerups og Jan Plovsings redegørelser for kriminaliteten.



Erik Bonnerup i regeringens Tænketank for Integration:
Når voldskriminaliteten på blot ét år fra 2006-2007 i 1. kvartal voksede med 23,8 pct, og det samlede antal overtrædelser af Straffeloven steg med 9 pct. det samme år, så vil kriminaliteten i alt vokse med 15-20 pct. blandt de 16-24 årige over de næste 20 år. Det kan et barn forstå er noget vrøvl. De 16-24 årige står for den helt afgørende andel af den samlede kriminalitet.

82 pct. af kriminaliteten blandt unge under 18 år i København i 2004 var ikke-vestliges kriminalitet (steget fra 59 pct. i 2002). Det er tragikomisk, at læse Rigsstatistiker Jan Plovsing angive voldsoverkriminaliteten til at blive (camouflage-beregnet) til mellem 1,4 og 1,8. Vi kom til 4,1 gange i 2002 og 11,7 gange i 2004 uden at tage højde for de naturaliserede medregnes under danskerne. Overkriminaliteten er selvfølgelig meget større end de officielt anførte 1,4-1,8, og det har vi redegjort korrekt for i deltaljer på sidste link i 2005. Jan Plovsings artikel i Berlingske Tidende fra 12. december 2004 genbruges naturligvis pligtskyldigst af Erik Bonnerup og Jesper Termansen i 2007 (se link nr. 2 nedenfor). Dengang var det noget vrøvl. Nu er den endnu mere vrøvl, fordi diskrepansen endog er vokset med indvandringen og naturalisationerne.

[Af samtlige tildelte statsborgerskaber siden 1979 (192.871, eksklusiv børnene efter naturalisationen) til alle indvandrere, heraf fra Bosnien-Herzegovina (9.354), Somalia (10.087), Afghanistan (2.159), Irak (10.826), Tyrkiet (24.377), Sri Lanca (7.794) og gruppen Statsløse og uoplyste (13.470) står den indtil 2007 flertalssikrede regering for ansvaret i henholdsvis: 95, 82, 49, 41, 39, 27, og 22 pct. af tilfældene i de 6 år, den har regeret. Af samtlige 192.871 naturalisationer siden 1979 har den siddende regering tildelt i alt mere end 35 pct. af samtlige siden 2001.. Det var nemlig kamouflagen, der skulle bruges for at kunne hævde usandt, at strømmen var vendt i sommeren 2005]

At Jesper Termansen her gentager det som værende kendgerninger er det simple, men meget populære propaganda-trick.

Det er vist aldrig sket før, at hverken Danmarks Statistik, Justitsministeriet eller regeringens tænketanke ikke kan komme blot i nærheden af sandheden. Men sådan gik det, fordi befolkningens opgørelse forpurredes i 1991, som det i øvrigt er blevet bekræftet af vor førende demograf ved Københavns Universitet med 14 års forsinkelse. Intet befolkningsgrupperelateret kan undersøges forsvarligt længere. De komparative undersøgelser umuliggøres, det samme gør forskning der omhandler befolkningen og befolkningsgrupper (et eksempel).

Kriminalitetens ekstra grove fejlbeskrivelse skyldes primært en kriminologisk inspireret fejl/camouflagebeskrivelses-metode fra midten af 90-erne. Dengang var det Eva Smidth, der kørte propagandaræset som formand for Det Kriminalpræventive Råd. Beskrivemåden blev annammet af endog Justitsministeriets Forskningsenhed, der har samme kriminologiske virus via Britta Kyvsgaard. Helt frisk eksempel fra foråret 2007, bemærk, lige før den voldsomme stigning i voldskriminaliteten offentliggøres, jfr. første afsnit ovenfor:

Fra http://www.uriasposten.net/index.php?p=4173:
"Berlingske Tidende vinkler artiklerne som en slags myte-gendrivelse (hvad DR selvfølgelig tog imod med kyshånd), men når avisens Jesper Termandsen skriver at “den alvorligere vold” siden 1998, ifølge “politistatistikken” er steget med 45 pct., så er det et kunstigt opstillet paradoks. Det undersøgelsen bekræfter er blot et fald i den del af volden, der i politiets statistik blot udgør 2,6 promille af alle voldsanmeldelser..."

Fordi Kyvsgaard fik lejlighed til at gennemtrumfe sin propaganda, førte en stigning i voldskriminaliteten på 23,8 pct. på bare ét år til et politisk korrekt fald i den grove voldskriminalitet på DR



Det forholdt stik modsat i følge dansk politiforbund



DET ER FANDME UHYGGELIGT!




Tilbage til de helt uantagelige kunst-korrektioner i Rigsstatistiker Jan Plovsings materialer i 2004 og genbruget af samme tre år senere til fortsat forvrængning af virkeligheden:



Har danskerne udbedt sig indvandrere med en bestemt aldersfordeling eller udbedt sig indvandrere, der føder mange børn, så der er procentvis flere unge til at begå forbrydelser? Forbrydelserne er vel begået? Eller er det som med de 22 myrdede plejehjemsbeboere i København (Plejebo-sagen - her er ikke kommet informationer frem!) i midten af 90erne. Ingen havde tilsyneladende myrdet dem eller stjålet deres penge efter sagen med forsvarsadvokat Thomas Rørdam? Også kendt fra: sagen mod Blekingegadebanden. Det var også én, hvor 'ingen' myrdede de myrdede.

Ja, og som helt givet og aldeles usagt hver gang en god portion af fremmedkriminaliteten “er udført af danske for de fremmede”, der fik danskerpapirer. De fleste naturaliserede ikke-vestlige optælles som danskere/danske statsborgere, og det samme gør deres børn både blandt de kriminelle og i delbefolkningerne, der indeks- og procentudregnes i forhold til i Plovsing materialer. Det er ganske uholdbart, hvis ikke helt hen i vejret. At 'forvandlingsbrev' fra Folketingets Indfødsretsudvalg skulle ændre på adfærden tillader vi os at betvivle. Det kan let påvises, at andre negative karakteristika forstærkes i de efterfølgende generationer. Eller seks andre gode grunde til at optælle korrekt.

Sammenligninger mellem f.eks. et karakteristika hos gruppen ikke-vestlige med befolkningen under ét er generelt noget vrøvl, eftersom den voksende andel af ikke-vestlige til stadighed så udvisker mere og mere af den forskel, der søges undersøgt. En sådan metode kan kun vælges for netop at tilsløre den rene forbrydelse, som landets ødelæggelse er. Det er forskellene mellem grupperne, der tæller i den foragtede virkeligheds verden, der desværre også er blevet politisk ukorrekt.

Den med social status bruges diskriminerende udelukkende i spørgsmål om indvandrere. Der er aldrig taget initiativ til at lave en sådan sondring, før de begyndte overtagelsen af landet sammen med danske hjælpere. Det har endog forlængst vist sig, at international terror ikke kan socialrelateres i andet syge 68er-hjerner.



Den overvejende del af kriminaliteten i Danmark er rettet mod etniske danskere, kan vi ikke opfatte det som en simpel skandale, at end ikke landets justitsministerium kan præstere en korrekt opgørelse af kriminaliteten og dens fordeling på danskere og fremmede. Det kunne det før 1993. Derouten med totalitære overtoner er en ren trussel mod det danske folk





Sonia


Uddybende gennemgang af problemstillingen

Endnu en bekræftelse på at løgn ikke hænger sammen med virkeligheden, der er sand

Et Juleeventyr




"if your heart is filled use your brain"

fredag, december 07, 2007

Nu skriger de ikke ret meget længere

OECD melder med nogen forsinkelse, at inflationen nu er så godt igang i Danmark, at der må sættes ind.

På dansk kaldes det i disse år 'overophedning', og en sådan kan jo skyldes flere ting blandt keynesianer-profeterne (de fortsat herskende økonomiforstyrrere på det europæiske fastland), mest at de arbejdsløse ikke vil arbejde. Ikke at de ikke må arbejde til nogle fagforeningstarif-uafhængige lønninger, som kunne give indtjening til virksomhederne, der står mål med, hvad der kan tjenes ellers. Så skal de i alt fald være fra Østeuropa.

Sandheden er den enkle, at den øgede belåning af vore boliger og ejendomme med henved 3/4 billion ddk inden for de sidste 10 år har ført til en kunstig indenlandsk efterspørgsel og en risikovillig ekstra pengerigelighed uden noget sidestykke i Danmarkshistorien, men vel at mærke uden nogen produktion bag. Det bliver det hele meget værre af i længden, som vi har advaret flere gange tidligere. Mottoet har været med J. M. Keynes i den mentale bagage: På langt sigt er vi alle døde.

Dette førte naturligvis til, at varerpriserne nu stiger med opimod 6 pct. årligt. Når samtidig olie- og andre råvarerpriser på verdensmarkedet også stiger, og vi i tillæg havde en ukyndig finansminister, der i primetime indirekte, men yderst udfordrende frejdigt opfordrede alle offentligt ansatte til at kræve lønningerne i vejret "i et nærmest guldbeslået" gældfrit Danmark, så skal det gå galt.

Lidt ekstra olieindtægter som følge af de stigende oliepriser førte til et ekstra forbrug både offentligt og privat, men kunstskabt af de mange rare kursfastholdte kroner som følge af den ny-merkantile olie-Euro eller petroeuro. Desværre bragte denne nyskabte internationale vippe (siden november 2000) os til vejrs via vægtstangsprincippet og ikke ved egen indre kraft, og det bragte så uheldigvis samtidig finansministeren i slags euferi, fordi han tilsyneladende ikke fattede, hvad der skete.

Nu tilsiger den keynesianske profeti, der fortsat behersker sindede på det europæiske fastland, at skatternes andel af indkomsterne/værdierne skal øges for at standse inflationen. Der er selvfølgelig kun én virkningskæde af at hæve skatterne yderligere: Fastholdt lønpres, produktionstilbagegang, udflytning, lukning, mere arbejdsløshed.

Der kom i øvrigt en morsom én fra The Independent forleden: Europa får ingen problemer med at leve op til kravene i Kyotoprokollen, da der i forvejen er tilbagegang over alt. The Independent må have overset Danmark, hvor retorikken ellers har kørt med vedvarende falsk rundesang i medierne, fra producenter, banksektor og ikke mindst embedsmænd og politikere:

De skriger på arbejdskraft; der er vækst så det gnistrer, i Danmark, alene. Hvad si'r du så?

Nu kommer tilbageslaget senest i 2009, således skabt af lovgiverne, med dansk rekordtilbagegang og tæt på nulvækst, hvis ikke negativ stagflation, i følge OECD.


J. E. Vig, cand. oecon., 7. december 2007


"if your heart is filled use your brain"