onsdag, februar 10, 2010

Indvandringen i 2009 - politisk ukorrekt, derfor sandHvilke indvandrergrupper dominerer - her bliver man vildledt overalt af de officielle informationer?

- selv politikerne tror på det forholder sig ganske anderledes - så de behøver ikke at lyve - , end det her vises grafisk - det er imidlertid en illusion, at indvandringen er lagt om med nogen effekt !

Disse indvandrere skal arvelandet - inden 37 år, vist grafisk

Fordi Danmarks-bloggen muligvis blev angrebet, medens vi lagde billedet af artiklen op som kladde, er linkene i teksten blevet ændret ovenfor: Men her er det rigtige link til 'Siden 2001' : Fødte og fødsler 1997-2001 - Danmark Statistik. Linket til '62.818' fødte i 2009 i teksten skulle være dette: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2010/NR056.pdf

Vi havde for at tage højde herfor af sikkerhedhedsgrunde netop sendt artiklen som et billede - men det lykkedes antagelig nogen at gribe ind alligevel, måske fordi det ville være ret sandsynligt, at jeg netop den 10. februar ville sende en artikel herom, når de officielle tal blev offentliggjort samme dato af Danmarks Statistik.


Foreslå dette indlæg til dine kontakter


"if your heart is filled use your brain"

Etiketter: , , , , , ,

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home