søndag, oktober 29, 2006

Det er et enestående bedrag

Befolkningen snydes med

udlændingeopgørelserne

- for at holde den i ro

Eyvind Vesselbo meldte om ubrugelig udlændingestatitik den 2. oktober - desværre med 15 års forsinkelse - d.v.s. om problemerne med opgørelsen af individer med fremmed baggrund i fem artikler, tre i Berlingske Tidende, en i Århus Stiftstidende og en i Randers Amtsavis. Tænketanksmedlem Erik Bonnerup og Eva Hofman-Bang, direktør for Handelsskolerne i Ishøj og Taastrup giver ham ret. Erik Bonnerup og Eva Hofman-Bang understreger dog, at de ser kun problemet med opgørelserne i forhold den såkaldte integrationsindsats og problemerne i denne forbindelse.

”- Statistikken er ubrugelig. Den tager slet ikke højde for, hvor mange efterkommere der reelt er. Nogle andengenerationsindvandrere ryger ud af statistikken, fordi deres forældre bliver danske statsborgere. Andre er slet ikke registreret, og hele tredje-generation af indvandrere er stort set ikke med i statistikken længere.”

Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V), der efterfulgte Bertel Haarder på posten, afviser, at den officielle statistik er problematisk.

Og den ene artikel i Berlingske Tidende den 2. oktober var da også et bekræftelsesinterview med E. Vesselbo udført af journalist jte (?), så man sikrede sig, at Vesselbo ikke skejede ud. Heri svarer Vesselbo bl.a. på ét af de fem skarpe spørgsmål, om der er politiske bagtanker bag kritikken:

”Jo, hvis man siger, at det kun er andengenerationen, der har problemer i skolen, tager man fejl. Og det må man tage fat i. Når man nu har en udlændingestatistik, kan man lige så godt få den rigtige”, svarede Vesselbo.

Disse fem artikler om udlændingeopgørelserne var i øvrigt de eneste fem i pressen igennem de seneste to år. End ikke i februar 2006, hvor korrigeret status for de sidste 26 års statsborgerskaber og ej heller da der kort tid efter forelå en løsning på problemet, skulle vi høre noget. Begge nyskabelser tilgik behørigt den samlede danske presse. Det havde ingen interesse.

Hvorfor?

  • Spørgsmålet om det reelle antal fremmede i Danmark pr. 1. januar 2006 skal danskerne ikke vide noget realistisk om.

  • Hvorledes antallet af fremmede vil vokse i de næste 40-50 år skal danskerne ikke vide noget realistisk om.

  • Når danskerne ikke ved besked om kendsgerningerne, så kan danskerne ikke sætte sig verbalt til modværge, når debatten opstår.

  • kalde dette demokrati?


At konsekvenserne af den fortsatte tilstrømning, der endog voksede sidste år, bliver en katastrofe inden for en overskuelig årrække, skal hemmeligholdes. Ja, selvom tilstrømningen standsedes nu, vil katastrofen kun blive forskudt 10-12 år.


Danskerne i mindretal : Det sker allerede om 35-45 år:

http://www.lilliput-information.com/edu/index.html

Det korrigerede befolkningsregnskab pr. 1. januar 2006: http://danmark.wordpress.com/2006/05/25/grafisk-illustration-af-det-korrigerede-befolkningsregnskab-pr-1-januar-2006/


Prognose fra 2003 på korrigeret befolkningsgrundlag pr. 1. januar 2006:

http://danmark.wordpress.com/2006/06/20/prognose-pa-korrigeret-befolkningsgrundlag/



Professor kan ikke bruge det officielle befolkningsmodel i sin forskning: http://www.lilliput-information.com/forehel.html

Vi har forlængst foreslået en anden mere retvisende opgørelsesmodel: http://www.lilliput-information.com/atda.html



Immigranterne dræner økonomien, samlet: http://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/



En af de nærmest sindssyge konsekvenser af opgørelses-roderiet: http://danmark.wordpress.com/2006/08/11/styrtdyk-i-indvandringen-uddybende-kritik-af-seneste-officielle-prognose/



Svenskerne i mindretal år 2050, siger forsker på Fremtidsforskningsinstuttet i Stockholm:

http://danmark.wordpress.com/2006/06/20/svensk-forskerne-svenskerne-i-mindretal/



Seks gode grunde til at optælle korrekt:

http://www.lilliput-information.com/seks.html



J. E. Vig, cand. oecon.

"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

<< Home